Csopaki Strand

Családbarát és Intelligens strand! Mindkét minősítésnek megfelel a Balaton egyik legszebb és legkedveltebb strandja, az új fejlesztésekkel bővülő csopaki strand.

A csopaki strandon 530 m-es hosszúságban homokos, biztonságos, fürdésre kijelölt vízfelület fogadja a strandolni vágyókat. A parton 15 000 m2 zöldterület, gyermekek részére jól felszerelt játszóterek, kabinok, hideg-melegvizes zuhanyzók, valamint a sportolni vágyók részére strandröplabda pálya és egyéb sportolási lehetőségek állnak rendelkezésére.

A csopaki családbarát és intelligens strandon számos gyermekbarát szolgáltatás várja Önt és családját! A sekély vizű homokföveny és a gyermekmedencével kialakított napozóstég mellett játszóterek kínálnak új élményeket gyermekeinek!

A Balatonon egyedülálló módon 2014 nyarán nyílt meg egy komplex vízi élménypark, hogy a családi nyaralás még felejthetetlenebbé váljon. A vízi komplexumban számos élményelem található…mászófal és csúszda, egyensúly gerenda, katapult, vizes árok, kötélhinta…hogy csak néhányat említsünk!

A strand közepén az E-pont és az akadálymentes WC között helyezkedik el a baba-mama szoba. A szobát a strand vendégei díjmentesen használhatják, így az anyukák zavartalanul szoptathatják, pelenkázhatják csemetéiket.

A strand egészén működő ingyenes Wifi használatnak köszönhetően, akár azonnal megoszthatja új élményeit barátaival, ismerőseivel Facebook oldalán. A lap-top és mobiltelefon megőrző és töltő állomáson biztonságban tudhatja telefonját, valamint ha lemerült fel is töltheti készülékét.

A strand előtti közel 1000 férőhelyes parkoló ingyenes. A strandon belül éttermek, élelmiszerbolt, újságos, óriáscsúszda és több más kiszolgáló egység áll a vendégek rendelkezésére

A kialakított homokföveny kisgyermekes családoknak ideális.

Díjtalan szolgáltatásaink:

  • ingyenes parkolási lehetőség
  • animációs programok
  • elsősegélynyújtás,
  • vízimentő-szolgálat
  • közös öltözők
  • hidegvizes szabadtéri zuhanyzók
  • WC használat
  • Baba-Mama szoba

Strandunk május közepétől szeptember elejéig fizető strand. Belépőjegyet a pénztári órákban 07:00 – 19:00 -ig kell váltani a rendelkezésre álló 3 pénztárunknál. 16.00 órától kedvezményt biztosítunk. Strandbelépők és szolgáltatások árának kiegyenlítésére bankkártyát és SZÉP kártyát elfogadunk.

A strand Balaton Best Card elfogadóhely.

Nyitvatartási idő után szabad strandként működik!

A viharjelzést a meteorológiai szolgálat fényjelzéssel üzemelteti. Nyitvatartási időben hangosbemondón keresztül figyelmeztetik a strandoló vendégeket.

ELÉRHETŐSÉG

Cím: 8229 Csopak, Örkény sétány 1.

Telefon: +36 87 446 765

Web: strand.csopak.hu