Balaton Best Card

Kérje szállásadójától a Balaton Best Kártyát, amennyiben szeretne igénybe venni 40-100 százalék kedvezményt a strandbelépőből, ingyenes térségi közlekedést és száz más kedvezményt!

A Balaton Best Carddal több mint 100 kedvezményes vagy ingyenes szolgáltatás igénybevételére jogosult!

BALATON BEST KEDVEZMÉNYKÁRTYA jár Önnek a Balaton Best Card, amennyiben a kedvezményes balatoni kártyarendszerhez csatlakozott szálláshelyen minimum egy éjszakát eltölt. Kérje szállásadójától!

Legjelentősebb kedvezmények:

  • 50 százalékos kedvezménnyel utazhat a Balatonfüred-Balatonalmádi közötti vonatjáratokon beleértve természetesen  a köztes állomásokat, Csopakot és Alsóörsöt is.
  • Ingyen vehetik igénybe a füredi helyi buszjáratokat és a partner buszjáratokat, és számos helyközi járatot a térségben melynek a menetrendjét itt találják.
  • A BBC kártya jelentős strandkedvezményekre is jogosít 7 napos ciklusokban az első négy napon 40 százalékos kedvezmény jár a strandbelépőből, az 5-7 itt töltött éjszaka után 100 százalék!

A BBC egy elektronikus chippel ellátott kártya, melyet a szállásadó az Ön itt tartózkodásának teljes időtartamára aktivál. A kedvezmények csak aktív kártyával vehetők igénybe, az érvényességet a kedvezményt nyújtó partner ellenőrzi, a szolgáltatóknál elhelyezett kártyaleolvasóval, mobiltelefon készülékkel.

KÉRJE AKTIVÁLT BALATON BEST CARD-JÁT
PARTNER SZÁLLÁSHELYEINKEN!

Az igénybe vehető kedvezményeket megtalálja a letölthető magazin menüpont alatt, vagy ide kattintva.

Bővebb információk, elérhetőségek: www.balatonbest.hu