Kétkeréken a Riviérán

Az aktív turizmus szerelmeseinek számos élményt kínál a Balatoni Bringaút és a háttértelepülések is könnyedén elérhetők kerékpárral. Pattanjon fel kétkerekűjére és fedezze fel a környék kincseit családjával, barátaival!

A Balatoni Bringakörút számos élménnyel várja a Balaton és az aktív kikapcsolódás szerelmeseit! A Balaton Riviérán is áthaladó, az egész Balatont körülölelő mintegy 210 km hosszú útvonal részben kerékpárutakon, részben kisebb forgalmú mellékutakon vezet. A Bringaútról letérve könnyedén elérhetők a térség látnivalói, borospincéi. Túra közben felfrissülhetnek Alsóörs és Csopak strandjain vagy megtölthetik kulacsaikat csopaki savanyúvízzel.

Ha estére elfárad megpihenhet a Balaton Riviéra térségének egyik barátságos vendégházában, szállodájában. Így a Balaton Riviéra a környékbeli kerékpáros csillagtúrák nagyszerű kiindulópontja is lehet.

Nincs kerékpárja vagy nem szeretné magával hozni? Ne aggódjon ekkor sem kell lemondania kedvenc időtöltéséről, mert kerékpárkölcsönzőnk nem hagyja, hogy élmény nélkül térjenek haza!


Kerékpárkölcsönzés a Balaton Riviérán:

bringAörs kerékpárkölcsönző
Alsóörsön a Strand Vendéglőnél a csúszdával szemben a Strand Sétányon.
Csoportoknak kedvezmény!
Házhoz szállítást vállalunk!
Telefon: 06 20 911 1009; 06 70 509 9557
www.bringaors.hu
Szép kártya elfogadóhely!